m

i

c

r

o

s

o

f

t

3

6

5

Microsoft 365 is meer dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en teamwerk oplossingen die overal toegankelijk zijn. Breng teams en hulpmiddelen op één plek bij elkaar met oplossingen zoals Microsoft Teams, die samenwerken productiever en prettiger maken, ongeacht waar de deelnemers zijn. Implementeer eenvoudig beveiligings- en privacyfuncties om bedrijfsgegevens en apparaten te beschermen tegen bedreigingen en om aan je compliance-verplichtingen te voldoen. Dankzij de automatische updates zijn je medewerkers altijd verzekerd van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Tot 300 gebruikers

1 TB opslag per gebruiker

E-mail en agenda's

Meerdere apparaten

Microsoft 365 Business
Basic

Microsoft Corporation
• E-mailhosting met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomeinadres
• Webversies van Office-toepassingen
• Bestanden opslaan en delen met 1 TB aan opslagruimte in OneDrive
• Onlinevergaderingen en videovergaderingen

Inbegrepen Office-apps
Inbegrepen services

Microsoft 365 Business Standard

• E-mailhosting met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomeinadres
• Desktopversies van Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote (plus Access (alleen voor pc))
• Bestanden opslaan en delen met 1 TB aan opslagruimte in OneDrive
• Eén licentie omvat volledig geïnstalleerde, altijd-up-to-date Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc’s of Macs per gebruiker

Inbegrepen Office-apps
Inbegrepen services

Microsoft 365 Premium

• E-mailhosting met een postvak van 100 GB en een aangepast e-maildomeinadres
• Desktopversies van Office-toepassingen, Access en Publisher alleen voor PC.
• Bestanden opslaan en delen met 5 TB aan opslagruimte in OneDrive
• Eén licentie omvat volledig geïnstalleerde, altijd-up-to-date Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc’s of Macs per gebruiker

Inbegrepen Office-apps
Inbegrepen services
Hoeveel gebruikers worden ondersteund in Microsoft 365 Business Basic & Business Premium?

In Microsoft 365 Business worden maximaal 300 gebruikers ondersteund. Als je meer dan 300 gebruikers hebt of dit aantal binnenkort verwacht te bereiken, kun je  andere abonnementen nemen.

Welke betalingsoptie zijn beschikbaar? Kan ik per maand of per jaar betalen?

Bij Microsoft 365 kun je kiezen voor een maand- of jaarabonnement.

  • Maandabonnement: je betaalt per maand en je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen.
  • Jaarabonnement: je kunt een jaarabonnement nemen en ervoor kiezen per maand te betalen of voor het hele jaar op het moment dat je je opgeeft. Voor deze betalingsoptie geldt een korting.
Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Mogelijk heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Lees het in de Microsoft Online Subscription Overeenkomst.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

Je gegevens zijn van jou. Als je besluit om je Microsoft 365-abonnement op te zeggen, kun je je gegevens (bijvoorbeeld je e-mail en documenten op teamsites) downloaden en op een andere locatie opslaan. Dit moet je wel doen voordat je je abonnement opzegt. Hierna zijn de gegevens die aan je Microsoft 365-abonnement zijn gekoppeld nog negentig dagen beschikbaar voor je beheerder(s) via een account met beperkte functionaliteit.

Kan ik overstappen op andere Microsoft 365 abonnementen?

Ja. Als je een upgrade wilt uitvoeren, kun je je account overzetten naar een ander abonnement. Je kunt bijvoorbeeld een upgrade uitvoeren van een Microsoft 365 Business Basic-abonnement naar een Microsoft 365 Business Standard-abonnement.

In de meeste gevallen kun je de wizard voor het veranderen van een abonnement in het beheercentrum gebruiken om je abonnement te upgraden. Als je abonnement meer dan 300 gebruikers omvat of als je bij de aanschaf van het abonnement een prepaidkaart hebt gebruikt, is de wizard niet beschikbaar. Abonnementen die niet via de wizard kunnen worden aangepast, kun je handmatig upgraden. Lees meer over het upgraden van Microsoft 365-abonnementen.
OPMERKING: wanneer je een upgrade uitvoert, wordt je domeinnaam overgezet naar je nieuwe account, ongeacht of je je eigen domeinnaam naar Microsoft 365 hebt meegenomen of een domeinnaam samen met Microsoft 365 hebt ingesteld.
Bekijk alle veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over Microsoft 365 voor Bedrijven met chatkoppeling: https://products.office.com/business/microsoft-office-365-frequently-asked-questions

Office-ondersteuningsforum met chatlink: https://support.office.com/

DeanV IT Services

Contact:

Gletsjermeer 83, 3994 HW  Houten

info@deanv.nl

06 5111 0001