PRIVACY VERKLARING

Persoonsgegevens die DeanV IT Services verwerkt:

 

DeanV IT Services, gevestigd aan Gletsjermeer 83 | 3994 HW | Houten (verwerker),
verwerkt persoonsgegevens over jou (Verantwoordelijke doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Geslacht
Bedrijfs Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Bankrekening nummer
KvK nummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst(en) heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deanv.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Geautomatiseerde besluitvorming:
DeanV IT Services neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.
Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DeanV IT Services) tussen zit.
DeanV IT Services gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
DeanV IT Services verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Voor verwerken van facturen, offertes gebruikt DeanV IT Services Odoo:
In dit softwaresysteem slaan we bedrijfs gegevens op en contact personen van onze klanten, informatie in dit systeem wordt NIET aan derde verstrekt of extern gehost.
Dit administratieve pakket is alleen toegankelijk voor DeanV IT Services op zijn Local Area Network (LAN).

Voor onderhoud en technische aanpassingen op de websites, Email boxen, DNS, FTPS toegang en overige IT technische zaken gebruikt DeanV IT Services ISPConfig.
In dit software systeem is van onze klant naast de bedrijfsnaam ook het geslacht en de contact-persoon naam en email-adres opgwslagen.
Deze inlog portal is toegankelijk via het Wide Aera Network (WAN) en voorzien van een SSL encryptie waarbij de gegevens versleuteld worden verstuurd.

Via onze website is het mogelijk om met ons in contact te komen via onze contact formulier, om jouw te verzenden is het noodzakelijk om de Privacy verklaring checkbox aan te vinken.

Mailchimp
De nieuwsbrieven van DeanV IT Services worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
DeanV IT Services bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Personalia Na het beindigen van de zakelijk overeenkomst zullen wij de informatie van onze systemen, Odoo en ISPConfig, binnen aanzienlijke tijd verwijderen.

Personalia Afmelden en verwijderen van de nieuwsbrief is mogelijk via de Unsubscribe link onderaan de nieuwsbrief.

Delen van persoonsgegevens met derden
DeanV IT Services verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
DeanV IT Services gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer.
Deze cookies bevatten geen informatie waarmee jij als persoon geïdentificeerd kunt worden.
Wel bevatten deze cookies informatie over uw bezoek aan DeanV IT Services website of over het gebruik van sociale media op deze website.
DeanV IT Services gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden van DeanV IT Services website.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

DeanV IT Services gebruikt Google Analytics om bezoekersstatistieken te verzamelen en rapportages daarvan samen te stellen, met als doel de website gebruiksvriendelijker te maken.

De informatie die door Google wordt verzameld wordt opgeslagen op servers van Google. DeanV IT Services heeft enkel toegang tot de geanonimiseerde en geaggregeerde data die door middel van rapportages in Google Analytics beschikbaar wordt gesteld. DeanV IT Services kan met behulp van deze rapporten niet bepalen wie u bent of waar u woont. De gegevens van Google Analytics zijn alleen voor intern gebruik en worden door DeanV IT Services in geen geval doorgegeven aan externe partijen.

Alle gegevens zijn eigendom van Google. Google kan deze informatie verstrekken aan derden, als zij daar wettelijk toe verplicht worden. Lees het privacybeleid van Google Analytics voor meer informatie over wat Google met uw informatie doet.
DeanV IT Services heeft IP-Masking aan staan op de gegevens die naar Google worden gestuurd, dit betekent dat jou ip adres niet in zijn geheel zichtbaar is voor Google.
Wanneer IP-masking is ingeschakeld, verwijdert Google Analytics de laatste acht cijfers van IP4-adressen en de laatste 80 bits van IPv6-adressen van de bezoeker voordat deze worden gebruikt en opgeslagen.
Dit gebeurt op de website zelf dus aan de bron, hierdoor komen de gegevens niet terecht in Google Analytics.
U kunt Google Analytics helemaal blokkeren door een zogenaamde add-on op uw browser te installeren. De add-on kunt u downloaden KLIK HIER.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website:
Hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: KLIK HIER

We maken gebruik van cookies van externe sites om functionaliteit toe te voegen aan de website van DeanV IT Services. We bieden de mogelijkheid om artikelen te delen op sociale media door share-buttons van Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Voor het invoegen van de share-buttons gebruiken we een add-on van de template. Ook voegen we video’s in van YouTube.

Deze scripts plaatsen cookies op uw computer met informatie, vaak om te zorgen dat uw gebruikservaring zo prettig mogelijk op de website is, maar vaak ook om het profiel dat deze bedrijven over u bijhouden te verrijken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht als klant met een zakelijke overeenkomst om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen in ons management systeem ISPConfig.
Personalia / persoons gegevens die wij hebben opgeslagen in ons administratieve systeem Odoo is niet in te zien en zal aangepast of verwijderd worden door een medewerker van DeanV IT Services zodra daar een verzoek tot aanpassing of verwijdering is aangevraagd.

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DeanV IT Services en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@deanv.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

DeanV IT Services wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: KLIK HIER.

Wijzigingen in deze privacyverklaring:
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden dan waar jij ze voor hebt afgegeven.

Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat er bij wijzigingen je op de hoogte bent.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
DeanV IT Services neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support@deanv.nl.

DeanV IT Services heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
DKIM, DMARC en SPF zijn drie internetstandaarden waarvan wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Contactgegevens:
www.deanv.nl
Gletsjermeer 83
3994 HW Houten
+31 6 5111 0001

Dennis Vredeveldt is de Functionaris Gegevensbescherming van DeanV IT Services Hij is te bereiken via info@deanv.nl

Contact

Gletsjermeer 83, 3994 HW, Houten

info@deanv.nl

+31 (0)6 5111 0001

Copyright © 2018 | Hosted and created by DeanV IT Services | KvK: 55450946 | Rekeningnr.: NL43 INGB 0006 4385 91 | BTW nr.: NL1778.13.441.B.01