Welkom op de website van DeanV IT Services.

Maak kennis met de krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en teamwerk oplossingen.

Een website maken of laten maken?

Cloudservices die uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen.

Hosting van je website is een belangrijk onderdeel voor een goede SEO.

Nog onbeantwoorde vragen, neem dan contact op of plan een afspraak.

Contact

privacy

Websites & Webshops

DeanV IT Services maakt gebruik van een zeer gebruikers vriendelijke thema, met deze thema, is een website maken en/of onderhouden zeer eenvoudig.

De website zijn responsive, wat inhoud dat ze goed zichtbaar zijn op mobiele apparaten zoals Tablet en telefoon. Geen moeilijk programmeren maar gewoon via een browser instellen en aanpassen.

Hosting / Azure

Wij verzorgen ook Hosting, Shared of Search Engine Optimzed hosting, bij Shared hosting kom je samen met andere websites op dezelfde server en is goedkoper dan Search Engine Optimzed hosting. Bij SEO Hosting zal er een dedicated server worden gebruikt en daar op de website gehost.

DeanV IT Services is Microsoft Cloud Solution Provider en zal daarom alle servers in Microsoft Azure plaatsen, naast servers in Azure kunnen we veel meer diensten bieden uit de Azure cloud.

Office 365

Als Microsoft Cloud Solution Provider maken wij en onze klanten gebruik van Microsoft Office 365, een eigen Mail server, Exchange of Postfix/Dovecot, wordt tegenwoordig niet meer als eerste oplossing gekozen. kijk op onze Office-365 pagina om de gemakken van de Microsoft Office abbonnementen te ontdekken.

DeanV IT Services

No-Nonsense IT Dienstverlener

Een IT dienstverlener die zich voornamelijk richt op:
Midden- en Kleinbedrijf, ZZP-ers, kleine zelfstandige en particulieren. Wij hebben een klantgerichte , No-Nonsense aanpak.

DeanV IT Services

Gletsjermeer 83, 3994 HW Houten