w

e

b

s

i

t

e

W

e

b

s

h

o

p

Website prijzen

De goedkoopste website begint bij € 395 deze prijs is gebaseerd op een one pager oftewel een website bestaande uit 1 pagina.

WordPress Website

Wil je graag een dynamische website met veel veranderingen van tekst en afbeeldingen, dan is een Content Management System (CMS) zoals WordPress een goede start, zodra je inlog via de backend van het pakket is alles vrij duidelijk weergegeven en overzichtelijk.

Bij oplevering zullen we een duidelijke uitleg geven in de mogelijkheden en het aanpassen van tekst en afbeeldingen op de site.

Vanaf € 395,00 is zo’n mooie WordPress site als one-pager te realiseren..

Webshop

DeanV IT Services heeft ook ervaring met het bouwen van webshops, Zencart en WooCommerce zijn de pakketten waar we het meeste ervaring mee hebben.

Zencart is ontwikkeld als een echte webshop en heeft zeer veel mogelijkheden wat er toe kan leiden dat het langer duurt om de juiste aanpassingen door te voeren, terwijl WooCommerce een aanvulling is op WordPress en in zijn geheel overzichtelijker is.

Responsive & adaptive

Onze website designs hebben vazeld sprekend een Responsive en Adaptive layout, dus goed te bekijken en leesbaar op tablets en mobiele telefoons.

Zelf website beheren

Doordat we gebruik maken van een speciale website builder is het heel makkelijk de website aan te passen.

WordPress plugins

Alle websites worden standaard opgeleverd met de meest gebruikte en gangbare WordPress plugins. Mocht je eventuele andere plugins willen gebruiken kunnen wij deze ook voor oplevering instaleren