Website laten maken

Kiezen tussen een One-pager of een website die bestaat uit meerdere pagina’s.

Complete en goedkope website laten maken

CMS

Toch graag een Dynamische website met veel veranderingen van tekst en afbeeldingen, WordPress is dan een goede start.

Complete en goedkope website laten maken

Webshop

Zencart en WooCommerce zijn de pakketten waar we een goede en ook het meeste ervaring mee hebben.

Complete en goedkope website laten maken

Hosting

Naast ontwerpen van websites, webshops en logo’s, kunnen we ook de hosting van u websites, webshops en email verzorgen.

Complete en goedkope website laten maken

Websites prijzen

 

Website

De goedkoopste website begint bij € 350 deze prijs is gebaseerd op een one pager oftewel een website bestaande uit 1 pagina.

Op deze pagina is het mogelijk om alle informatie over jezelf of je bedrijf te plaatsen. Een basis website zal worden gebouwd in HTML5. Om teksten of afbeeldingen te kunnen aanpassen of te wijzigen bij deze website zal er kennis nodig zijn van de gebruikte programmeertaal.

CMS

Toch graag een Dynamische website met veel veranderingen van tekst en afbeeldingen, dan is een Content Management System (CMS) zoals WordPress een goede start, zodra je inlog via de backend van het pakket is alles vrij duidelijk weergegeven en overzichtelijk.

Bij oplevering zullen we een duidelijke uitleg geven in de mogelijkheden en het aanpassen van tekst en afbeeldingen op de site.

Vanaf € 400 is zo’n mooie WordPress site als one pager te realiseren.

Webshop

DeanV IT Services heeft ook ervaring met het bouwen van webshops, Zencart en WooCommerce zijn de pakketten waar we het meeste ervaring mee hebben.

Zencart is ontwikkeld als een echte webshop en heeft zeer veel mogelijkheden wat er toe kan leiden dat het langer duurt om de juiste aanpassingen door te voeren, terwijl WooCommerce een aanvulling is op WordPress en in zijn geheel overzichtelijker is.

Hosting

Naast ontwerpen van websites, webshops en logo’s, kunnen we ook de hosting van u websites, webshops en email verzorgen. Deze zullen dan geplaatst worden op onze eigen VPS (Virtual Private Server). De server is voorzien van verschillende modules en uitbreidingen zodat de website of webshop geoptimaliseerd worden en snel opvraagbaar zijn. Ook is de mogelijkheid om via de Control Panel aanpassingen te maken, zoals de backup van de website. Gebaseerd op fair use beleid.

Prijzen